Sporthotel Silvretta Ischgl

Sporthotel Silvretta Ischgl
Sporthotel Silvretta Ischgl

Sporthotel Silvretta is een 5 sterren hotel midden in het centrum van Ischgl. Het hotel biedt een complete belevenis inclusief wellness, meerdere restaurants, wellness en een van de bekendste Après ski bars van Ischgl.

Sporthotel Silvretta in Ischgl

Het 5 sterren sporthotel Silvretta in Ischgl vindt u in het midden van het centrum van Ischgl. Praktisch direct aan de Silvrettabahn die u in enkele aangename minuten naar de toppen van de bijzondere alpen brengt. Sporthotel Silvretta is een stijlvol hotel dat zijn oorsprong vindt in 1930, waarna het huis en de service telkens zijn uitgebreid. Voor een ontspannen en luxe vakantie in de alpen zit u hier goed.

Welness in Sporthotel Silvretta

Sporthotel Silvretta beschikt over een ruime wellness en spa waar u heerlijk kunt ontspannen. Voor het stimuleren van de bloedsomloop brengt u een bezoek aan de diverse sauna’s, het stoombad of de infrarood cabine. Ervaar vervolgens de gewichtloosheid tijdens een duik in het binnen of (verwarmde) buitenzwembad. Vanzelfsprekend zijn diverse massages en schoonheidsbehandelingen te reserveren en kunt u de vakantie als herboren doorzetten.

Eten, drinken en gezelligheid

Hotel Silvretta beschikt over meerdere smaakvol ingerichte restaurants waar u heerlijke lokale en internationale gerechten kunt bestellen. De ruime keuze aan restaurants zorgt ervoor dat u zonder de deur uit te gaan een ruime en afwisselende keuze heeft voor het diner. Het hotelrestaurant Alpin is daarbij exclusief voor hotelgasten toegankelijk.

Voor een gezellige namiddag/avond begeeft u zich naar de hoteleigen Après Ski Bar de  Kuhstall, wat op zichzelf al een begrip is in het uitgaansleven van Ischgl.