Hotel Trofana Royal

Hotel Trofana Royal Ischgl
Hotel Trofana Royal Ischgl

Hotel Trofana Royal is een prachtig 5 sterren superior hotel in Ischgl. Dit relax en gourmet hotel wordt internationaal geroemd en heeft diverse awards en onderscheidingen binnengehaald. Waaronder 2 restaurants met in totaal 5 sterren van Gault & Millau. Bij Hotel Trofana Royal kunt u zeker zijn van een fantastische hotel ervaring.

Hotel Trofana Royal Ischgl

Hotel Trofana Royal ligt aan de hoofdstraat van Ischgl op enkele meters van de piste en vlakbij de Silvrettabahn. Het hotel biedt de hoogste kwaliteit in vrijwel alle bereiken en is daarom ook bestempeld met 5 sterren superior.

Royaal overnachten bij hotel Trofana Royal in Ischgl

In dit luxe hotel is uw verblijf natuurlijk voorzien van alle gemakken. Bij de reservering kunt u kiezen uit ruime kamers of zeer ruime en extreem ruime suites met meerdere wc’s en badkamers. Alle ruimtes zijn tot in de details ingericht en voorzien van designmeubels. Op de kamer heeft u sowieso een bureau, minibar, kluisje, TV, telefoon, een badkamer en een apart toilet.

Culinaire verwennerij

Culinair genieten kunt u bij Trofana Royal natuurlijk ook. Voor het diner heeft u voor een de keuze uit twee door Gault Millau gekroonde restaurants. U kunt verzekerd zijn van bijzondere, niet alledaagse gerechten en goed afgestemde menu’s. Voor een goed glas wijn hoeft u ook niet ver te zoeken. Het hotel heeft een zeer grote wijnkelder en vinotheek.

Wellnesshotel Ischgl

Wellness, beauty, spa en fitness zijn natuurlijk zeker welkom op elke vakantie. Geniet bij Trofana Royal in de 2500 m2 grote Spa van diverse zwembaden, sauna’s, stoombaden, rustruimtes, een ijsgrot en het solarium.

In de Royal beauty kunt u terecht voor diverse massage behandelingen, manicure, pedicure en meer schoonheidsbehandelingen.

In vorm blijven kunt u in Ischgl natuurlijk door actief deel te nemen aan een van de vele bergsporten. Wie het toch liever houdt bij het strakke schema van de sportschool kan terecht in de fitness ruimte van het hotel.