Hotel Sonne Ischgl

Hotel Sonne Ischgl
Hotel Sonne Ischgl (centrum)

Hotel Sonne ligt midden in het bruisende centrum van Ischgl. Dit top hotel heeft een 4 sterren superior classificatie en biedt u als gast een luxe verblijf in een prachtig skigebied.

Hotel Sonne

Hotel Sonne heeft een klassiek landelijk Oostenrijkse stijl die met succes opnieuw en modern is vormgegeven.  U zult uw ogen de kost geven om alle details, warme kleuren en prachtige meubels te observeren. Het hotel is al jaren een grote naam in Ischgl wanneer het gaat om de gastronomie. In 1926 werd het toenmalige Gasthof Sonne omgebouwd en uitgebreid tot een alpenhotel. Dit werd de grondslag voor het huidige hotel.

Kamers, suites en appartementen

U heeft als gast een ruime keuze wanneer het gaat om kamertypes. Dit hotel biedt éénpersoons kamers, tweepersoons kamers en suites voor 2 tot 4 personen. Deze kamers zijn allen voorzien van een zithoek, bureau, TV, internetaansluiting, kluisje, badjas en slippers. Diverse kamers hebben een balkon en verschillende kamers beschikken over een gezellige klassieke kamin (gesloten houtkachel).

Sonne biedt tevens de mogelijkheid om appartementen te reserveren in nabijgelegen huizen.

Wellness

Hotel Sonne biedt een mooie wellnessruimte met onder andere een ontspanningsoase met waterbedden, een vitaminebar, Finse sauna, kruidensauna, infrarood cabine en stoombad. Verder heeft het hotel een zwembad en zijn massages op aanvraag bij te boeken.

Culinair

Dagelijks wordt u  ’s morgens  verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet. ’s Avonds staat er een meergangen diner op de planning waarbij u een keuzemogelijkheid heeft voor het hoofdgerecht. Daarbij wordt een ruime verscheidenheid aan salades en kazen in buffetvorm aangeboden. Een keer per week organiseert het hotel een speciale thema-avond.

Gasten over hotel Sonne in Ischgl

Een toplocatie vlakbij de skilift en de dorpstunnel. Mooie kamers en een fantastische keuken!