Hotel Seespitz in Ischgl

Hotel Seespitz in Ischgl vindt u direct aan de skipiste en aan de Dorfstrasse. Een luxe en comfortabel hotel dat alles in huis heeft om u een onvergetelijke tijd te bezorgen!

4 sterren Superior hotel Seespitz in Ischgl

Hotel Seespitz in Ischg is een luxe 4 sterren superior hotel met een fantastische uitstraling en ambiance. Het hotel verwent u met een zeer goede ligging, heerlijke en bijzondere gerechten in het restaurant en natuurlijk kunt u volledig ontspannen in de wellness ruimte.

Hotel Seespitz in Ischgl biedt kamers, suites en appartementen

Of u nu alleen op vakantie bent of juist met een grote groep een gezellig verblijf zoekt. Hotel Seespitz biedt voor iedere vakantie een passende oplossing. Zo kunt u verblijven in een klassieke of extra luxe één- of tweepersoons kamer. Heeft u behoefte aan meer ruimte dan kunt u gaan voor een suite of één van de hotel appartementen. Vanzelfsprekend geniet u bij elk verblijf van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft!

Culinaire verwennerij

Gourmet Hotel Seespitz in Ischgl serveert u een 5 gangen diner en een uitgebreid ontbijt tijdens uw verblijf. De gerechten zijn internationaal en bereid met verse ingrediënten uit de regio. Speciale wensen , diëten en allergievoorwaarden kunt u altijd aangeven.

Wellness hotel Seespitz

Seespitz beschikt over een uitgebreide wellness en fittness ruimte. Hier vindt u onder andere een Finse sauna, bio sauna, infrarood cabine, een ijsgrot en diverse stoombaden. Heeft u behoefte aan een massage? Dan kunt u deze reserveren en heeft u een ruimte keuze aan verschillende soorten.