Hotel Post Ischgl

Hotel Post Ischgl
Hotel Post Ischgl

Hotel Post in Ischgl is een 4 sterren superior hotel in het absolute centrum van dit bruisende skidorp. Binnen enkele meters bent u bij de skilift en de piste loopt direct langs het hotel.

Hotel Post in Ischgl

Hotel Post in Ischgl is een plaatje om te zien en levert u direct een fantastisch wintersportgevoel. De piste eindigt bij de skikelder en met enkele meters lopen zit u al in de skilift. Bij het verlaten van het hotel stapt u direct het gezellige dorpscentrum van Ischgl binnen met winkeltjes, bars en restaurants.

De kamers van Hotel Post

Hotel Post biedt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Van standaard kamers voor één of twee personen tot luxe suites, familiekamers en appartementen. De kamers zijn stuk voor stuk warm ingericht en voorzien van een moderne badkamer, een minibar, kluisje, TV, telefoon en een badtas voor de Spa.

Wellnessruimte met zwembad en fittness

Hotel Post beschikt over een uitgebreide wellnessruimte. In het binnenzwembad met stroomversnelling en waterval komt u heerlijk tot rust. Verder ontspannen kunt u in de rustruimte. Wilt u alle stress uitzweten dan heeft u in het saunalandschap de keuze uit diverse sauna’s, stoombaden en een infrarood cabine. Wilt u helemaal in vorm blijven dan kunt in de fitnessruimte nog de nodige oefeningen doen.