Hotel Garni Fimba

Hotel Fimba in Ischgl
Hotel Fimba in Ischgl

Hotel Garni Fimba vindt u aan de rand van het centrum van Ischgl, direct aan de piste en precies tegengover het dalstation van de Fimbabahn. Dit 4 sterren hotel met uitgebreide spa biedt u fantastische service op een zeer goede locatie.

Hotel Garni Fimba

Hotel Fimba in Ischgl biedt éénpersoons en tweepersoons kamers en daarnaast heeft het hotel diverse appartementen beschikbaar. Alle ruimtes zijn modern ingericht. Het gebruik van vele ruwe houteffecten maakt de ruimtes warm en zet een mooie alpine stijl neer.

Ruime kamers

De luxe tweepersoons kamers zijn ongeveer 30 m2 meter groot en uitgerust met een zithoek, die ruimte biedt voor een extra bed. Op alle kamers zijn luxe badkamers aanwezig met een inloopdouche en sfeerverlichting.

Appartementen in hotel garni Fimba

Naast de hotelkamers is het ook mogelijk om bij hotel Fimba een vakantieappartement in Ischgl te huren. Het grootste appartement is geschikt voor 4 personen. Wanneer u verblijft in een appartement is het ook mogelijk om deel te nemen aan het ontbijtbuffet.

Hotel Fimba Sky Spa

De hotel Fimba Sky Spa is een ontspanningsoase op de vierde etage van het hotel. De spa biedt daardoor natuurlijk een fantastisch uitzicht over de omringende Tiroolse bergwereld. Bij het zien van al die natuur kunt u geestelijk helemaal tot rust komen. Daarbij krijgt u een gedegen ondersteuning van bijvoorbeeld de bio sauna, het stoombad, de infrarood cabine, het Kneipp bad of de ontspanningsruimtes binnen of buiten.