Gletscherblick B&B Ischgl

Gletscherblick B&B Ischgl
Gletscherblick B&B Ischgl

Gletscherblick B&B is een modern gasthof pension in het centrum van Ischgl. Het pension heeft 12 gastenkamers en een appartement.

Gletscherblick B&B Ischgl

Gletscherblick B&B ligt vlakbij de skipiste en precies tussen de Fimbabahn en de Silvrettabahn in. Deze accommodatie ligt midden in het gezellige hart van Ischl en vomt dus een gedegen basis voor een heerlijke winter of zomervakantie in de bergen van Tirol.

Naast overnachten kunt u gebruik maken van een uitgebreid ontbijtbuffet met uitzicht op het centrum en voor de nodige ontspanning gunt u uzelf een bezoekje aan de sauna.

De kamers van Gletscherblick B&B in Ischgl

De kamers zijn eveneens modern opgezet en met een alpine stijl ingericht. Een houten vloer trekt warmte door de hele kamer en ook diverse sfeerelementen zijn van natuurlijke materialen.  Door de hoge ramen worden de ruimtes met daglicht gevuld.

Op de kamer vindt u onder andere comfortabele beddden, sfeerverlichting en een moderne badkamer met douche en een föhn.  Verder zijn de ramen voorzien van 3 dubbel glas waardoor een absolute stilte en sereniteit binnen uw vertrek haast gegarandeerd wordt. Gletscherblick B&B biedt kamers voor 1, 2 of 3 personen en het appartement is geschikt voor groepen tot 6 personen.